CBM prg Studio

You need an actual VIC.

Moderator: Moderators

ajordison
Vic 20 Hobbyist
Posts: 146
Joined: Fri Mar 19, 2010 4:31 pm
Website: http://www.ajordison.co.uk/
Location: Hartlepool, UK
Occupation: Software Engineer

Re: CBM prg Studio

Postby ajordison » Sun Mar 26, 2017 2:10 am

Thanks for spotting the broken link. :wink:
Try out CBM prg Studio over at www.ajordison.co.uk

User avatar
tonyrocks
Vic 20 Dabbler
Posts: 82
Joined: Mon Jan 04, 2016 10:17 pm
Website: http://www.tonyrocks.com
Location: Pittsburgh
Occupation: Software Engineer

Re: CBM prg Studio

Postby tonyrocks » Mon Mar 27, 2017 10:05 am

thanks for the update! Love this Studio!

User avatar
Kakemoms
Vic 20 Afficionado
Posts: 401
Joined: Sun Feb 15, 2015 8:45 am

Re: CBM prg Studio

Postby Kakemoms » Sun Apr 09, 2017 9:13 am

Hi

I have problems with getting a basic program and assembly program to build together (in current version). Is it a bug or am I doing something wrong? Both "Determine build order from source files" or "Use specified build order" only results in launching the basic program. There is no assembly building going on since I have a couple of errors in the code (and they do not show up in the error list).
If I select "Use specified build order", then try to build, then go into "Project properties again" I get a message saying "Programs in the project cannot have the same start address or line number". The specified build order is then shown as empty.

My assembly program starts at $2000 while the basic program ends much sooner than that. My guess is that the interpreter sees that as overlapping since the basic area spans all of the $1200-$8000 memory?

How can I get around this?

Edit: Even putting the assembled program at $A000 results in the same problem; only the basic program will be included in the resulting prg.file.

ajordison
Vic 20 Hobbyist
Posts: 146
Joined: Fri Mar 19, 2010 4:31 pm
Website: http://www.ajordison.co.uk/
Location: Hartlepool, UK
Occupation: Software Engineer

Re: CBM prg Studio

Postby ajordison » Sun Apr 16, 2017 8:28 am

Hi,
Sorry for the late reply, I've had a broken router which has only just got fixed. As for your problem, a couple of other users have reported problems with building mixed projects and it's my top priority to get fixed.

Arthur.
Try out CBM prg Studio over at www.ajordison.co.uk


Return to “Emulation and Cross Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest